Stævne rapport.

Fra Sverige.

Det hele startede torsdag aften kl. 22.30 (ja det var sent men familien skulle i cirkus) vi mødtes på værkstedet Torben, Niels Erik og Kurt.   Da jeg kom der ud troede jeg at de to andre var godt i gang, men de sad bare på deres flade og drak kaffe. Så satte jeg mig og fik en kop med. Her snakkede vi om vores uheld og om hvad der var gjort forkert. Bjarne var kommet hjem om eftermiddagen med bil fra Rendsburg og var kommet helt hjem til hans "kone" som havde savnet han. Han skulle dog vaskes før der blev uddelt kys og klem. (På sygehuset var han ikke blevet vasket). Da vi så gik i gang gik det hurtigt med at gøre den helt klar. Der blev sat nye stik og ledninger på og den blev pudset.

Fredag morgen kl. 6,30 mødtes vi igen for at læsse. Vi havde lånt Lars Olsens trailer for at kunne få den med til Aulum. Vi kørte i Niels Eriks Ford transit det var noget Jens Peder kunne li.

(det er nok ikke sidste gang vi gør det, der var gratis morgenmad og wienerbrød fordi han nu mente at vi var blevet klogere). Da vi kun var Torben og Niels Erik, kunne vi være i Blue powers bil fra Aulum og til Sverige. Kl.11,30 skulle vi med båden og efter 3 timer var vi igen i havn. Der oppe har de ikke bedre vejr end vi havde der hjemme. Det pis regnede hele tiden, da vi kom op på banen var alt ved at være oversvømmet. Men det skulle blive meget værre, da vi langt om længe skulle prøve var det smattet at det blev til et kæmpe træk på hele 0,01m. Det var dog nok til en plads i toppen da de andre tre heller ikke kunne komme i gang. Det er første gang at vi ikke kunne rokke slæden ud af starthullerne. Den har nok heller ikke være så beskidt før det kunne dog vaskes af med vand og sæbe.

Nu skal vi til at gøre klar til at køre i Frankrig i kommende Weekend. Så må vi håbe at helet er lidt med os om de gode pladser i eurocupen.