Hassmore 2002

Stævne forløb Rendsburg.

Det hele startede med at vi sent søndag aften/nat var færdig med at skifte rem og lave oliepumpe til en tysk minipuller. Kl.22,30 var vi klar til at køre hjemmefra Bjarne og Niels Erik tager rattet og vil nu sikkert lede vores vej til Rendsburg.(Om natten så vi veje vi ikke før har set i Tyskland) Men vi når der ned,efter en lille omkørsel rundt i naturen. Da vi hen på morgen vågner og avede fået noget at spise, begynder vi at gøre klar til at køre ræs. Vi kommer over vægten uden problemer, og gør klar til at varme op da vi opdager at stikket til vores starter og benzinpumpe er blevet ødelagt i Herning, da vores rem sprang. Vi tager så og snor to ledninger sammen og er så klar til at starte.

Den springer i gang som en kælen kat og går uden problemer. Da det så er tid til at køre på banen gør vi igen klar, her er det så at det går galt. Da Bjarne taget stikket ud kommer han til at smide starteren oven på de to ledninger fra før og benzin pumpen starter igen med at sprøjte benzin ind i motoren. Da han så tager benzinslangen af (som sidder med en lynkobling som selv lukker) sker

det som ikke kunne ske slangen springer i hans venstre hånd. Den pumper hurtigt en masse benzin ud på hans jakke(Kansas) i det samme slukker jeg traktoren og Niels Erik slukker benzinpumpen. Men ledningerne ligger og gnister og i et brøk del at et sek. stå alt i flammer. (inkl.. Bjarne) Han smider sig på jorden hvor Jesper fra Fast boy smider sig over ham og får han slukket. Vi løber op på toilettet med han og hælder kold vand over hans arm og kind, der går desværre kun 5 min så løber vi tør, vi henter staks vand i vores bus og Lars fra Voldsom Volvo henter deres. Efter få min. kommer der en kæmpe helikopter med en læge med morfin til han. Kurt siger med det samme at han nok skal tage med ham, men øv for Kurt det blev i bil. Inde på sygehuset bliver han vasket og får det brændte hud taget af. Hele hånden har taget voldsom skade men jakken har skånet armen en helt del. Han måtte blive der nede og får først lov til at tage hjem onsdag igen. Der kan siges mange ting om hvad vi skulle eller burde gøre for at dette kunne undgås, men det skal der ikke. Der er en helt bunke fejl der udløser dette. Der skal dog lige siges at der er bestilt brandragter og handsker til hele teamet der er på banen og i ryttergård. Der er også ved at blive lavet en ny batteri vogn med nødstop og hele pivetøjet.

En sidste ting
HUSK DE LANGE ÆRMER OG HANDSKER!!